Relaxcoaching - Goal Kindercoaching
178
page-template-default,page,page-id-178,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Relaxcoaching

In mijn vorm van Relaxcoaching ga ik uit van 3 fases. Deze fases zijn de start voor het veranderen van gewoontes die niet bij je passen. Hierbij gaan we op zoek naar jouw talenten en wensen waar jij graag aan wil werken.  Jij mag jouw wens uit laten komen! Hoe gaaf is dat?

Fase 1: Relax

Rustig aan. Gewoontes kun je niet veranderen van de ene op de andere dag. Hier gaat een proces aan vooraf. Een proces van erkenning. Erkennen dat je iets doet dat je niet leuk vindt. Bepaalde gewoontes kosten je energie in plaats van dat het je energie geeft. Als dit duidelijk is kunnen wij ons gaan richten op jouw wens.

Fase 2: Wens

Ieder mens heeft verlangens. Wensen die hij/zij heel graag werkelijkheid zou willen maken. Dit kan zijn op materieel gebied en ook op persoonlijk vlak. In de wensfase gaan wij jou wensen formuleren. Wat zou jij graag willen (veranderen) op lange termijn? Daar beginnen wij mee. We vertalen dit naar kleine haalbare stappen om jouw wens werkelijk te laten worden.

Fase 3: Keuzes

Het doorbreken van patronen kan alleen als jij keuzes gaat maken. Keuzes die makkelijk zijn, moeilijk zijn of zelfs eng zijn. Het ontwikkelen van persoonlijkheid leidt tot het dichter bij je eigen ik komen. Ik ondersteun je in de zoektocht naar jouw persoonlijkheid. Ik kan het niet voor jou doen, maar ik kan je wel helpen!

Hoe ga ik met jou/jullie te werk?

Na ons eerste contact zal ik een oriëntatiegesprek met jou of jullie inplannen. Tijdens dit oriëntatiegesprek gaan we jouw/jullie wensen op papier zetten. Wat wil je veranderen? En waarom zou je dit willen veranderen? Vervolgens zal ik in een eerste sessie bekijken of deze wensen aansluiten bij jouw kind. Na deze sessie zal ik een voorstel doen voor een begeleidingstraject. Dit traject zal ongeveer 3 maanden duren. Deze tijd is nodig om te relaxen, keuzes te maken en je wensen te verwezenlijken.