Wie ben ik? - Goal Kindercoaching
180
page-template-default,page,page-id-180,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Wie ben ik?

Ik ben Joery van der Post (1985) en vader van een prachtige zoon Deli (2015). Samen met mijn partner Marlen woon ik in Voorhout. Al zo lang als ik mij kan herinneren ben ik geïnteresseerd in mensen. Welke soort druk ervaren kinderen en volwassenen en hoe gaan ze hier mee om? Welke keuzes maken ze en hoe zorgen ze ervoor dat ze zelf gelukkig zijn?

Lange tijd heb ik gedaan wat andere mensen vonden dat goed voor mij was. Wat sociaal wenselijk was en vooral wat makkelijk was. De makkelijke weg. Ik liet anderen mijn geluk bepalen en toch als perfectionist was het bij mij nooit goed genoeg. Nooit tevreden en al helemaal niet in staat om me te laten helpen. Ik was niet mijzelf.

 

Zo ben ik in 2008 begonnen aan de sportacademie in Den Haag. Na een tijdje merkte ik dat ik helemaal niet voor de klas wilde staan. Ik was meer geïnteresseerd in de verhalen of lichaamstaal van kinderen. Ik was nieuwsgierig naar de persoon achter de verhalen. Niet verrassend dat ik na een uitstapje in het buitenland mijzelf aanmeldde bij de Tori Kindercoachopleiding. Tijdens de opleiding heb ik inzichten gekregen in mijn eigen manier van handelen. Hoe ik keuzes wil en kan maken. Maak ik nu altijd de juiste keuze? Zeker niet, ook voor mij zal het een terugkerend onderwerp blijven. Toch ga ik deze keuzes met meer vertrouwen tegemoet.

goal-kindercoaching-voorhout-28

Tijdens de opleiding ben ik in 2014 gestart met Goal Kindercoaching. Mijn manier om kinderen, ouders en professionals te begeleiden in hun zoektocht naar zichzelf (persoonlijk leiderschap) en ze keuzes te laten maken. Maar vooral wensen uit te laten komen (zeker ook mijn eigen)!

 

 • Sportacademie HALO Den Haag
 • Tori kindercoachopleiding fase 1
 • Tori kindercoachopleiding fase 2
 • Mijn Beste Kindercoach Jaar 2017

Sinds 2017

 • Opleidingscoach Tori kindercoachopleiding

Ook ik was zo iemand. Lange tijd heb ik gedaan wat andere mensen vonden dat goed voor mij was. Wat sociaal wenselijk was en vooral wat makkelijk was. De makkelijke weg. Ik liet anderen mijn geluk bepalen en toch als perfectionist was het bij mij nooit goed genoeg. Nooit tevreden en al helemaal niet in staat om me te laten helpen. Ik was niet mijzelf.

 

Zo ben ik in 2008 begonnen aan de sportacademie in Den Haag. Na een tijdje merkte ik dat ik helemaal niet voor de klas wilde staan. Ik was meer geïnteresseerd in de verhalen of lichaamstaal van kinderen. Ik was nieuwsgierig naar de persoon achter de verhalen. Niet verrassend dat ik na een uitstapje in het buitenland mijzelf aanmeldde bij de Tori kindercoachopleiding. Tijdens de opleiding heb ik inzichten gekregen in mijn eigen manier van handelen. Hoe ik keuzes wil en kan maken. Maak ik nu altijd de juiste keuze? Zeker niet, ook voor mij zal het een terugkerend onderwerp blijven. Toch ga ik deze keuzes met meer vertrouwen tegemoet.

 

Tijdens de opleiding ben ik in 2014 gestart met Goal kindercoaching. Mijn manier om kinderen, ouders en professionals te begeleiden in hun zoektocht naar persoonlijk leiderschap. Keuzes te laten maken en vooral wensen uit te laten komen (zeker ook mijn eigen)!

 

 • Sportacademie HALO Den Haag
 • Opleidingscoach Tori kindercoachopleiding
 • Tori kindercoachopleiding fase 1
 • Tori kindercoachopleiding fase 2
 • Mijn Beste Kindercoach Jaar 2017
goal-kindercoaching-voorhout-28
goal-kindercoaching-voorhout-28

Ook ik was zo iemand. Lange tijd heb ik gedaan wat andere mensen vonden dat goed voor mij was. Wat sociaal wenselijk was en vooral wat makkelijk was. De makkelijke weg. Ik liet anderen mijn geluk bepalen en toch als perfectionist was het bij mij nooit goed genoeg. Nooit tevreden en al helemaal niet in staat om me te laten helpen. Ik was niet mijzelf.

 

Zo ben ik in 2008 begonnen aan de sportacademie in Den Haag. Na een tijdje merkte ik dat ik helemaal niet voor de klas wilde staan. Ik was meer geïnteresseerd in de verhalen of lichaamstaal van kinderen. Ik was nieuwsgierig naar de persoon achter de verhalen. Niet verrassend dat ik na een uitstapje in het buitenland mijzelf aanmeldde bij de Tori kindercoachopleiding. Tijdens de opleiding heb ik inzichten gekregen in mijn eigen manier van handelen. Hoe ik keuzes wil en kan maken. Maak ik nu altijd de juiste keuze? Zeker niet, ook voor mij zal het een terugkerend onderwerp blijven. Toch ga ik deze keuzes met meer vertrouwen tegemoet.

 

Tijdens de opleiding ben ik in 2014 gestart met Goal kindercoaching. Mijn manier om kinderen, ouders en professionals te begeleiden in hun zoektocht naar persoonlijk leiderschap. Keuzes te laten maken en vooral wensen uit te laten komen (zeker ook mijn eigen)!

 

 • Sportacademie HALO Den Haag
 • Opleidingscoach Tori kindercoachopleiding
 • Tori kindercoachopleiding fase 1
 • Tori kindercoachopleiding fase 2
 • Mijn Beste Kindercoach Jaar 2017
goal-kindercoaching-voorhout-28

Ook ik was zo iemand. Lange tijd heb ik gedaan wat andere mensen vonden dat goed voor mij was. Wat sociaal wenselijk was en vooral wat makkelijk was. De makkelijke weg. Ik liet anderen mijn geluk bepalen en toch als perfectionist was het bij mij nooit goed genoeg. Nooit tevreden en al helemaal niet in staat om me te laten helpen. Ik was niet mijzelf.

 

Zo ben ik in 2008 begonnen aan de sportacademie in Den Haag. Na een tijdje merkte ik dat ik helemaal niet voor de klas wilde staan. Ik was meer geïnteresseerd in de verhalen of lichaamstaal van kinderen. Ik was nieuwsgierig naar de persoon achter de verhalen. Niet verrassend dat ik na een uitstapje in het buitenland mijzelf aanmeldde bij de Tori kindercoachopleiding. Tijdens de opleiding heb ik inzichten gekregen in mijn eigen manier van handelen. Hoe ik keuzes wil en kan maken. Maak ik nu altijd de juiste keuze? Zeker niet, ook voor mij zal het een terugkerend onderwerp blijven. Toch ga ik deze keuzes met meer vertrouwen tegemoet.

 

Tijdens de opleiding ben ik in 2014 gestart met Goal kindercoaching. Mijn manier om kinderen, ouders en professionals te begeleiden in hun zoektocht naar persoonlijk leiderschap. Keuzes te laten maken en vooral wensen uit te laten komen (zeker ook mijn eigen)!

 

 • Sportacademie HALO Den Haag
 • Opleidingscoach Tori kindercoachopleiding
 • Tori kindercoachopleiding fase 1
 • Tori kindercoachopleiding fase 2
 • Mijn Beste Kindercoach Jaar 2017